DISTRIBUCIó
Distribuïm les principals marques d'aïllaments tèrmics i acústics, PLADUR, eines i tots els seus complements.
 
Assessorament tècnic

Disposem d'un servei d'assessorament tècnic propi on intentem solucionar tots els dubtes dels nostres clients.
 
Instal·lació

La nostra empresa pot gestionar la instal.lació de tots els productes que distribuim i altres serveis relacionats amb l'obra.

 
 


Seguint la tradició de l'empresa, actualment continuem instal.lant els productes que comercialitzem, atenent tant als serveis que ens demanen els particulars com els que ens poden demanar des d'empreses constructores, escoles, hospitals fins cadenes hoteleres. Realitzem igualment projectes de decoració i assesorament tècnic Un dels sectors en què la nostra empresa ha estat referència és el de la reforma o rehabilitació. Des de l'origen de la nostra activitat, sempre hem dedicat molts dels nostres esforços a poder resoldre tots els problemes plantejats tant en reformes integrals d'edificis com en les petites reformes.

Disposem d'un bon prestigi en el ram de la decoració ja que també hem fet molts establiments comercials i d'oci, garantint els resultats que ens demanen els projectistes.

Actualment les administracions estan demanant optimitzar els sistemes constructius per fer-los més resistents al foc. Els nostres productes estan sent molt sol.licitats ja que poden garantir i certificar el que l'administració demanda.

Tenint present l'estat actual de l'economia, l'objectiu de la nostra empresa no és només el de poder continuar donant servei als nostres clients, sinó que volem aprofitar per ampliar tant els nostres estocs com la gamma de productes oferts.

Per poder ampliar estocs hem adquirit una nau industrial de 1000m2 i 700m2 d'aparcament, pati de maniobres i estocs exteriors en una de les vies més transitades d'accés a Sabadell.

Amb la voluntat d'oferir un millor servei als nostres clients estem estudiant nous camps d'aplicació dels nostres productes així com altres productes per a poder oferir conjuntament amb el que ja comercialitzem.

El perfil dels nostres clients és d'empreses constructores, cinstaladores o autònoms, tots ells amb risc assegurat per crèdit i caució. Igualment atenem a la indústria, els particulars ia tota persona o empresa que demani els nostres productes o serveis.

 

C/ Sant Llorenç 75 - Tel. 93 725 95 85       · Carretera de Prats de Lluçanès 495 - Tel. 93 727 57 41       · info@meiisoplac.es
AQUESTA WEB NO UTILITZA COOKIES - Política de cookies · Nota Legal · NIF: B60293198 · mapa web · by Anunzia


      Marques representades